Verkkokurssilla

Kirjastoissa opiskellaan paljon ja myös henkilökunta opiskelee jatkuvasti uusia asioita. Olen itse osallistunut tämän syksyn kuluessa verkkokurssiin 23 asiaa. Kurssi perustuu Helene Blowersin Learning 2.0 -kurssiin, joka opettaa kirjastolaisille web 2.0 -työkalujen käyttöä.

 En ole aiemmin opiskellut verkossa, mutta kokemus on ollut kiinnostava. On ollut mielenkiintoista keskustella kollegojen kanssa erilaisista tavoista käyttää sosiaalisen webin työkaluja. Olemme tavanneet kertaalleen Rikhardinkadun kirjastossa, jossa meillä oli luennoimassa Riitta Suominen. Tosin keskustelimme niin vilkkaasti, että hän piti vain lyhyen alustuksen ennen kuin antoi meille suunvuoron.

 Vaikka olen itse käyttänyt jonkin verran sosiaalista webiä, on kurssista ollut minullekin hyötyä ja olen oppinut mm. jakamaan minua kiinnostavia kirjanmerkkejä Delicious-palvelussa. Olen myös tutustunut webinaareihin ja pikaviestimiin ja tuskaillut, kun jokin ei olekaan toiminut kuten odotin.

Sosiaalinen web on mielenkiintoinen ja vuorovaikutuksellinen tapa käyttää Internetiä sekä oppimiseen että huvitteluun. Suosittelen oppimiskokemusta lämpimästi kaikille blogin lukijoille.

Susanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.