Tervehdys taas lehtisalista!

Tässähän melkein alkaa jo olla pientä toivoa kevään saapumisesta kun aurinko niin mukavasti lämmittelee. Mielenkiinnolla seuraan minkälaisen tulvan kaikki tämä lumimassa saa aikaiseksi alkaessaan sulaa. Tai voihan se olla että ne hiipuvatkin pikkuhiljaa päivittäin, kenenkään huomaamatta. Vaikka välillä melkein alkaakin usko loppua kesäisen Vantaanjoen näkemisestä, niin onhan tämä ollut hienoa. Nyt on kesä ansaittu!

Aurinkoisen päivän kirjavinkkini on Stefano Bennin ’Keplo’. Holtittoman hauska opus. Jos kiinnostuit, kurkkaa: Keplo

Uuden ostarin rakentaminen on edennyt. Viimeksi ikkunasta uloskatsoessani voin vannoa, että työmaata ympäröivä aita oli sininen. Nyt se on punainen.

Ostarin valmistuessa on lehtisalin tarkoitus muuttaa sinne. Alustavaa suunnittelua siitä, miltä lehtisali tulee näyttämään on jo päätynyt osittain paperillekkin asti.
Tähän mennessä vaikuttaa erittäin hyvältä!

Myllypurossa kajahtelee! Eikä ihme. Pohjatyöt etenevät Modernin puutaloalueen rakentamisessa. Koko projektin valmistumiseen menee varmasti aikaa vielä pidempi tovi, mutta lopputulos vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Jo pelkkä mielikuva puutaloalueesta tuo ajatuksiini hyviä viboja. 🙂
Onneksi rakennushankkeessa on ainakin jonkin verran huomioitu viheralueitakin ja tietysti Myllypuron linnoitus on suojeltu. Ohessa kaksi Myllypurolaisen Uki Kollinin valokuvaa suojelluista talvisista vallihaudoista, sekä yksi minun ottama mystinen kuva Myllypurosta. 😉 Kiitoksia Ukille kuvista! Lisää infoa puutalo projektista sekä asumisesta löydät mm. näiden linkkien takaa:

http://www.metsasaatio.fi/varojen-kaytto/puun-kaytto-ja-puurakentaminen/helsingin-myllypuroon-moderni-puutaloalue/

http://www.hel.fi/wps/portal/Talousjasuunnittelukeskus/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/taske/fi/Aluerakentaminen/Esittely12/

http://www.myllykyla.com/asunnot/

Tylsää, tai muuten vaan tekemisen puutetta? Kokeile tätä: http://tiltshiftmaker.com/photo-editing.php
Itse valokuvaukseen, ja ylipäänsä kuviin hurahtaneena, pidän tätä erittäin viihdyttävänä sivustona. Sinne voit ladata haluamasi kuvan ja nähdä sen ikäänkuin pienoismal-lina.

Mikäli et jaksa nähdä vaivaa, voithan aina ihailla muiden aikaansaannoksia: http://www.smashingmagazine.com/2008/11/16/beautiful-examples-of-tilt-shift-photography/

-Mika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.