Elämänlankoja

Työväenopiston itäisellä alueella on jo vuosia kokoontunut luovan kirjoittamisen ryhmä. Ensin ryhmä kokoontui opettajan johdolla ja pari viime vuotta itseohjautuvasti, kun kurssi Stoassa lopetettiin syksyllä 2008.

Viime maanantaina me allekirjoittaneet saimme kutsun osallistua Luovien Itseohjautuvien antologian julkistamismaljalle. Paikalla olivat kirjoittajien lisäksi ryhmän entinen vetäjä, kirjan kustantaja ja työväenopiston rehtori. Pidettiin puheita, lausuttiin kiitossanoja niin kirjoittajille, antologian toimittajille kuin kustantajallekin.

Kirjan nimeksi valittiin Elämänlankoja. Se sisältää tarinoita, muistelmia ja runoja. Iältään varttuneet kirjoittajat  haluavat kertoa lukijalle elämän vehreydestä, kuihtumisesta ja kukinnoistakin. Tekstejä rikastuttaa lisäksi se, että kirjoittajat ovat syntyisin eri puolilta Suomea.

Meillä oli ilo olla mukana tämän virkeän, luovan ja henkisesti vahvasti läsnäolevan joukon tärkeässä juhlatilaisuudessa. Ryhmän toiminta jatkuu. Toivotamme heille onnea ja menestystä.

Leena ja Satu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.